Μενού
fonissa-koropiou
Η δράστιδα της δολοφονίας στο Κορωπί | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

«Έσπασαν» τα ισόβια στο Εφετείο και πλέον η γυναίκα που καταδικάστηκε για τη δολοφονία της συζύγου του εραστή της μπροστά στα ανήλικα παιδιά του θύματος στο Κορωπί αναμένεται σύντομα να αποφυλακιστεί και να συνεχίσει τη ζωή της έξω από τη φυλακή. Η αποκαλούμενη «φόνισσα του Κορωπίου», τον Αύγουστο του 2016, όταν ήταν 26 ετών, δολοφόνησε με έξι μαχαιριές την 35χρονη σύζυγο του άντρα με τον οποίο διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση.

Η δράστιδα, η οποία έχει επίσης δύο παιδιά με τον σύζυγο του θύματος, σε πρώτο βαθμό είχε καταδικασθεί σε ισόβια, ενώ τον Ιούνιο του 2020 το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών την καταδίκασε σε ισόβια και 18 μήνες, απορρίπτοντας την αναγνώριση ελαφρυντικών. Η δράστιδα με αίτημά της στον Άρειο Πάγο ζητούσε να συζητηθεί εκ νέου η αναγνώριση των ελαφρυντικών στο Εφετείο, όπου τελικώς «έσπασαν» τα ισόβια. Έτσι, περίπου 6,5 χρόνια μετά το έγκλημα η δράστιδα της δολοφονίας αναμένει την υφ' όρον απόλυσή της από τη φυλακή, δηλαδή να αφεθεί ελεύθερη.

Τι αναφέρει ο άνδρας του θύματος και πρώην εραστής της δράστιδος

Ο άνδρας που αποτέλεσε το «μήλον της Έριδος» για τις δύο γυναίκες, μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και στέλνει μήνυμα στη δράστιδα λίγο πριν αφεθεί ελεύθερη. «Της εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχει μια καλή τύχη στη ζωή της, τη βοήθησα, αλλά μέχρι εκεί. Πλέον έχω να μιλήσω μαζί της εδώ και περίπου 2,5 χρόνια. Δεν το ήξερα ότι θα αποφυλακιστεί», λέει στην κάμερα της εκπομπής. Ο ίδιος λέει ότι βοηθούσε τη γυναίκα αυτή. Παρόλο που η δράστιδα σκότωσε τη σύζυγο και μητέρα δύο παιδιών του, τόνισε ότι τη λυπόταν και για αυτό τον λόγο στάθηκε στο πλευρό της.

Ακόμα, ξεκαθαρίζει, ωστόσο, ότι πλέον δε θέλει να έχει καμία σχέση με αυτήν τη γυναίκα, όπως λέει, αφού έχει ξαναφτιάξει τη ζωή του. «Έχω το μαγαζάκι μου, προσπαθώ να φτιάξω κι ένα σπιτάκι και να πάρω τη γυναίκα μου και να ζήσω. Προσπαθώ να τα ξεχάσω όλα. Όλα αυτά που έγιναν τα έζησα και κάποια στιγμή πήγα να τρελαθώ κιόλας», λέει χαρακτηριστικά. «Έχω κάνει πολλά λάθη. Το κυριότερο λάθος που έκανα ήταν που έμπλεξα με αυτή την κοπέλα», τονίζει. Παράλληλα, ζητά συγγνώμη από τα μεγαλύτερα παιδιά του με τα οποία δεν είχε επικοινωνία μαζί τους, τονίζοντας ότι θα προσπαθήσει να επανορθώσει. Τα παιδιά που έχει με τη δράστιδα παραμένουν στο «Χαμόγελο του παιδιού».