Στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία όπου είχαν καταλύσει οι γαλαζοαίματοι και τα μέλη της οικογένειας Γλύξμπουργκ βρέθηκαν πολλοί Ελληνες επώνυμοι από τον χώρο της πολιτικής και του επιχειρηματικού κόσμου για να συλλυπηθούν τους οικείους του εκλιπόντα πρώην βασιλιά. Στο πολυτελές αθηναϊκό ξενοδοχείο συγκεντρώθηκαν νωρίτερα οι προσκεκλημένοι της οικογένειας του εκλιπόντος κι αναχώρησαν με βαν για τη Μητρόπολη όπου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία.
Μεταξύ άλλων, στο λόμπι του ξενοδοχείου βρέθηκαν το πρωί οι Σπύρος Καπράλος, Ευγενία Μανωλίδου, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, Σήλια Κριθαριώτη, Μάκης Βορίδης, Ισίδωρος Κούβελος, Νίκος Τσάκος, Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, Γιώργος Προκοπίου, Νίκος Παππάς, Αλέξανδρος Παπαδόγγονας, father Alex Καρλούτσος. Στη Μητρόπολη εξάλλου βρέθηκαν η Μαριάννα Βαρδινογιάννη και ο Νικόλαος Λαιμός.






- Δεν ήταν τυχαίο το τροχαίο των οπαδών του ΠΑΟΚ: Τράκαραν στον «δρόμο του θανάτου» της Ρουμανίας
- Lane Assist: Πώς λειτουργεί το σύστημα που φέρεται να μπλόκαρε το τιμόνι στη Ρουμανία
- Το πρόβλημα που δεν στάθμισε η Καρυστιανού, η άνω τελεία στην Όλγα και οι ανατροπές λόγω των τραγωδιών
- Το «καρφί» Λιάγκα για Καλημέρα Ελλάδα: «Δεν οφείλεται σε μας η καθυστέρηση, αλλά στην προηγούμενη εκπομπή»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.