Μενού
rodos-44xroni
Εξαφάνιση 44χρονης στην Ρόδο | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Κάθε ενδεχόμενο εξετάζουν οι Αρχές της Ρόδου για την εξαφάνιση της 44χρονης, η οποία αγνοείται από το πρωί της Δευτέρας. Η 44χρονη μητέρα, έφυγε προχθές από το σπίτι της στον Μαλώνα κι έκτοτε αναζητείται. Παρότι το αυτόκίνητο βρέθηκε χτες ντεραπαρισμένο σε μία δύσβατη περιοχή στη Μαλώνα, τα ροδιακά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι μάρτυρες την είδαν χθες (17/1) το απόγευμα στην πόλη της Ρόδου.

Το αυτοκίνητο θα μεταφερθεί σε εργαστήρια της Αστυνομίας, αναζητώντας νέα στοιχεία, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου. Την 44χρονη Ελένη Ευθυμίου, που εξαφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας από το σπίτι της, αναζητεί ο σύζυγος της, ο οποίος ενημέρωσε την Αστυνομία.

Ηδη εξετάζονται κάμερες ασφαλείας, το στίγμα του κινητού της τηλεφώνου, όπως επίσης και δαχτυλικά αποτυπώματα που ελήφθησαν από το αυτοκίνητό της, καθώς εικάζεται ότι κάποιος ή κάποιοι το έσπρωξαν στο σημείο όπου βρέθηκε. Να σημειωθεί ότι ούτε μέσα στο αυτοκίνητο, ούτε στην περιοχή όπου βρέθηκε υπήρχαν ίχνη αίματος, δεν είναι παραβιασμένο και επιπλέον δεν βρέθηκαν ούτε τα κλειδιά του οχήματος.