Την πρώτη ημέρα του καλοκαιριού, την Πέμπτη 1η Ιουνίου θα αρχίσουν φέτος οι Πανελλήνιες εξετάσεις όπως ενημέρωσε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, μιλώντας στην ΕΡΤ. πρακτικά αυτό σημαίνει πως το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου θα τελειώσουν τα μαθήματα για τα Λύκεια ενώ μένει να τεθούν και τα χρονικά όρια των απολυτήριων και προαγωγικών εξετάσεων. Παράλληλα η κ. Κεραμέως επισήμανε ότι στο αμέσως επόμενο διάστημα ξεκινάει η διαδικασία αξιολόγησης των εκπαιδευτικών.
«Φέτος για πρώτη χρονιά δημοσιοποιήσαμε από την προηγούμενη χρονιά, για πρώτη φορά το πρόγραμμα των πανελλαδικών εξετάσεων και το κάναμε από σεβασμό στους υποψηφίους, στους γονείς, τους εκπαιδευτικούς, να υπάρχει επιτέλους από την Ελληνική πολιτεία ένας προγραμματισμός» είπε η υπουργός Παιδείας μιλώντας για τις πανελλαδικές εξετάσεις για τις οποίες τόνισε ότι «το πρόγραμμα των ειδικών εξετάσεων ξεκινάει την 1η Ιουνίου».
Δίνοντας συνέχεια στο θέμα, συμπλήρωσε: «Ακούσατε τον πρωθυπουργό, ο οποίος έχει μιλήσει για εκλογές Απρίλιο ή Μάιο. Δεν απαγορεύεται φαντάζομαι να κανείς εκλογές και πανελλαδικές, αλλά κανείς δεν θέλει να διαταράξει την ομαλή πορεία των εξετάσεων».
- Τέλος στο μυστήριο με το ταξίδι της Σοφίας Μητσοτάκη: Η φωτογραφία-ντοκουμέντο που «καίει» τα fake news
- Οριστικό: Συνεχίζουν και τη νέα σεζόν «Το σόι σου» και «Μπαμπά σ’ αγαπώ»
- Τρόμος στο Μετρό «Αγία Μαρίνα»: Λήστεψαν επιβάτες υπό την απειλή όπλου και κρύφτηκαν μέσα στις σήραγγες
- «Μου έπιασε τα μπαλάκια και νόμιζα θα τα ξεριζώσει»: Μετά από αυτό Πολ Γκασκόιν και Βίνι Τζόουνς έγιναν φιλαράκια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.