Μενού
glyfada-ekriksi
Εκκωφαντική έκρηξη στη Γλυφάδα | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Εκκωφαντική έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (20/1) στη Γλυφάδα σε πλυντήριο αυτοκινήτων επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη στη Γλυφάδα. Εντρομοι οι κάτοικοι της περιοχής πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους, ακούγοντας την έντονη έκρηξη, που σχεδόν ισοπέδωσε την επιχείρηση.

Μικρής έκτασης ζημιές, μάλιστα, σημειώθηκαν και σε τέντες διαμερίσματος καθώς το κατάστημα βρίσκεται σε ισόγειο διώροφου οικήματος. Επί τόπου έφτασαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της ΕΛΑΣ, απέκλεισαν το χώρο και πραγματοποίησαν έρευνα, χωρίς να βρεθεί υπόλειμμα κάποιου εκρηκτικού μηχανισμού.

ekrixi
Glomex

Μάλιστα, οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως το εν λόγω πλυντήριο αυτοκινήτων ανήκε σε γνωστό επιχειρηματία, ο οποίος είναι παντρεμένος με πρώην εστεμμένη, μοντέλο και ηθοποιό, κάτι όμως που διαψεύστηκε αργότερα καθώς η συγκεκριμένη επιχείρηση είχε μεταβιβαστεί σε άλλους ιδιοκτήτες από το 2019. Την προανάκριση ανέλαβε η Ασφάλεια, με τους αξιωματικούς της να ελέγχουν υλικό από κάμερες ασφαλείας, αλλά και το παρελθόν των ιδιοκτητών και το ενδεχόμενο να έχουν δεχθεί απειλές το προηγούμενο διάστημα.