Μενού
eisitirio-metro
Μετρό | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Αλαλούμ με τα εισιτήρια στο Μετρό! Εργαζόμενοι υποστηρίζουν πως σε λίγες ημέρες δεν θα υπάρχουν χάρτινα εισιτήρια αφού τελειώνει... το χαρτί επειδή δεν έγινε εγκαίρως η παραγγελία του. Σε περίπτωση που τελειώσει και επισήμως το χαρτί δεν αποκλείεται να παρθεί η απόφαση να ανοίξουν οι μπάρες και «η ζημιά είναι 1 εκατομμύριο ευρώ την ημέρα», σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων. 

«Η αρμόδια γενική διεύθυνση που είναι η αρμόδια για να κάνει την παραγγελία αμέλησε και αυτή τη στιγμή ξεμείναμε από ρολά χαρτιού. Τα εκδοτήρια κάνουν δουλειά μόνο με ρετάλια που είναι μέσα» είπε στο OPEN ο πρόεδρος των εργαζομένων, Σπύρος Ρεβύθης. «Πριν 7 - 8 μήνες είχαμε πει στη διοίκηση ότι τελειώνουν τα χαρτιά και να γίνει παραγγελία. Σε περίπτωση που δεν έχουμε ρολά χαρτιού θα πρέπει να παρθεί η γενναία απόφαση και να ανοίξουν τις πύλες. Αν τελειώσουν τα εισιτήρια δεν φταίει ο κόσμος» σημείωσε. 

«Από το σωματείο θα ενημερώνεται η γενική διεύθυνση ότι δεν έχει εισιτήρια; Εχει την εικόνα για όλα, εισιτήρια, οικονομικά. Γι αυτή τη δουλειά είναι εκεί, δεν τους έχουμε για πλάκα. Σε περίπτωση που την επόμενη εβδομάδα τελειώσουν τα χάρτινα εισιτήρια και δεν έρθει από το εξωτερικό η παραγγελία, η διοίκηση θα πρέπει να πάρει μία γενναία απόφαση για να εξυπηρετήσει τους πολίτες. Και για να ξέρετε, η ζημιά είναι 1 εκατομμύριο ευρώ την ημέρα», τόνισε ο κ. Ρεβύθης.