Μενού
tatiana-stefanidoy
Τατιάνα Στεφανίδου | Glomex
  • Α-
  • Α+

Ειρωνική απάντηση έδωσε η Τατιάνα Στεφανίδου στις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, ο οποίος είναι συνήγορος του Διονύση Τριανταφύλλου, του ψευτογιατρού εις βάρος του οποίου έχουν γίνει καταγγελίες από θύματα και συγγενείς ασθενών με σκλήρυνση κατά πλάκας.

Ο γνωστός ποινικολόγος ανέφερε μιλώντας σε δημοσιογράφους για τον φυσικοθεραπευτή ότι «είδα το σπίτι του και μίλησα μαζί του, είναι πάμφτωχος, δεν έχει μαντήλι να κλάψει, δεν υπάρχουν τα λεφτά που γράφονται ότι έπαιρνε από ασθενείς». Ωστόσο, ο κ. Κούγιας επισήμανε ότι θέλει να μελετήσει τη δικογραφία για να αποφασίσει αν εντέλει θα αναλάβει την υπεράσπισή του.

Από την πλευρά της, η Τατιάνα Στεφανίδου συντηρώντας την κόντρα που έχει «ανοίξει» με τον Αλέξη Κούγια, το μεσημέρι της Τρίτης (24/1) έδωσε την καυστική της απάντηση. Μετά την προβολή του σχετικού ρεπορτάζ, η παρουσιάστρια της εκπομπής του Alpha «T-live» ανέφερε: «Πρέπει να κάνουμε μία εκπομπή, να μαζέψουμε χρήματα, να αγοράσουμε ένα μαντήλι στον φυσικοθεραπευτή, να του το στείλουμε να κλάψει. Γιατί δεν έχει μαντήλι να κλάψει -είπε ο κύριος Κούγιας- στο φτωχόσπιτό του στα Καλύβια, που σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Κτηματολογίου και όχι κάποιες συκοφαντίες πολύ κακών δημοσιογράφων όπως εμείς, έχει αποκτηθεί το οικόπεδο με τρεις δωρεές πολιτών. Βρήκαμε λοιπόν την οικογένεια που έκανε την πρώτη δωρεά του οικοπέδου. Νευρολογική νόσο η καημένη η γυναίκα που πέθανε».

«Έχουν πουληθεί 4 οικόπεδα και συνολικά η οικογένεια υπολογίζει ότι έδωσε στον συγκεκριμένο άνθρωπο μισό εκατομμύριο ευρώ με βάση τα οικόπεδα που πούλησε, για να κάνει όλες τις θεραπείες με βάση τις οποίες θα γινόταν καλά όπως τους έλεγε ο φυσικοθεραπευτής» σημείωσε από το ρεπορτάζ της η δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού.

«Πήγαινε και μαζί τους διακοπές. Έτσι μου μετέφεραν οι κόρες της γυναίκας που πέθανε, ότι με το πρόσχημα ότι πρέπει να είναι δίπλα στη μητέρα τους και να την προσέχει τους ακολουθούσε στα πεντάστερα ξενοδοχεία. Και φυσικά τις διακοπές τις πλήρωνε η ίδια η οικογένεια» είπε στη συνέχεια η δημοσιογράφος.