Μενού
paylos-gliksmpoyrgk
Παύλος Γλύξμπουργκ | Reader.gr
  • Α-
  • Α+

Εχουν συμπληρωθεί 15 ημέρες από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και ο γιος του, Παύλος παραμένει στην Ελλάδα. Το πρωί της Τετάρτης (25/1) η κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Πρωινό» τον συνάντησε την ώρα που έφευγε από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» όπου διαμένει και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο με την πολυσυζητημένη πλέον πινακίδα «Κ13» προκειμένου να πάει σε κάποια ραντεβού που είχε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader και αποκλειστικές φωτογραφίες ο Παύλος Γλύξμπουργκ βρέθηκε στην αμερικανική πρεσβεία χωρίς συνοδεία. Πολίτες τον αναγνώρισαν και τους χαιρέτησε εγκάρδια.

paylos-gliksmpoyrgk
Παύλος Γλύξμπουργκ | Reader.gr
paylos-gliksmpoyrgk
Παύλος Γλύξμπουργκ | Reader.gr
 paylos-gliksmpoyrgk
Παύλος Γλύξμπουργκ | Reader.gr

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Θα γίνουν δύο μνημόσυνα σε Τατόι και Λονδίνο

Η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου αποφάσισε σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» να τελεστούν δύο μνημόσυνα για τις 40 ημέρες από τον θάνατό του, ένα στο Τατόι και ένα στο Λονδίνο. Ο λόγος είναι καθαρά πρακτικός, καθώς δεν μπόρεσαν όλοι όσοι το επιθυμούσαν να βρεθούν στη χώρα μας για την εξόδιο ακολουθία και την ταφή. 

Όπως αποκάλυψε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου στην «Super Κατερίνα», η απόφαση αυτή της οικογένειας πάρθηκε προκειμένου αυτή τη φορά να παρευρεθούν και άνθρωποι από τον κύκλο τους που δεν μπορούν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα. Το μνημόσυνο στη μνήμη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Τατόι θα τελεστεί γύρω στις 18 Φεβρουαρίου και παρούσα θα είναι σύσσωμη η βασιλική οικογένεια, και στη συνέχεια θα τελεστεί άλλο ένα στο Λονδίνο.