Μενού
astynomia - peripoliko
Περιπολικό αστυνομίας | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Στα χέρια της αστυνομία βρίσκεται ο αλλοδαπός που την Τρίτη προκάλεσε συναγερμό τόσο στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» όσο και σε έξι νοσοκομεία, στέλνοντας email για τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών, κάτι το οποία μετά από τους απαραίτητους ελέγχους, αποδείχθηκαν φάρσα. Ο άνδρας συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας: «Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα (Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2025) στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας Βορείου Ελλάδος, αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τρομοκρατικές πράξεις, διασπορά ψευδών ειδήσεων, διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας κατά συρροή, διατάραξη της ειρήνης των πολιτών και απόπειρα παρακώλησης συγκοινωνιών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο συλληφθείς είχε προβεί στην αποστολή email, με τα οποία απειλούσε για τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» και σε έξι νοσοκομεία της Αττικής».