Μενού
pseytogiatros
Ψευτογιατρός | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Ολο και περισσότερες καταγγελίες έρχονται στη δημοσιότητα για τη δράση του φερόμενου ως «ψευτογιατρού», του φυσιοθεραπευτή που παρουσιαζόταν ως νευρολόγος προχωρώντας σε θεραπείες ασθενών και λαμβάνοντας τεράστια χρηματικά ποσά για σκευάσματα που χορηγούσε. Η νέα καταγγελία ήρθε μέσω του δικηγόρου Απόστολου Λύτρα, που μετέφερε τη μαρτυρία μιας γυναίκας που έχασε τον πατέρα της σε ηλικία 58 ετών. 

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο νομικός τονίζοντας ότι σέβεται το τεκμήριο της αθωότητας αναφέρθηκε σε μία γυναίκα απευθύνθηκε στον ίδιο, αναγνωρίζοντας τον ψευτογιατρό ως θεράποντα του πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή. Σύμφωνα με την καταγγελία της, ο πατέρας της, ασθενής με σκλήρυνση κατά πλάκας, απευθύνθηκε στον συγκεκριμένο «γιατρό», ο οποίος του είπε να κόψει τα φάρμακά του και του χορήγησε ενέσεις.

Πρόκειται για οικογένεια εκτός Αθηνών, η οποία ταξίδευε στην Αθήνα, επισκεπτόμενη τον καταγγελλόμενο ως ψευτογιατρό, για τη θεραπεία του 58χρονου. «Του έδινε ενέσεις να τις κάνει μόνος του και του πήρε 40.000 ευρώ», είπε ο Απόστολος Λύτρας και τόνισε ότι, του έδιναν τα χρήματα μετρητά και «μαύρα».

Σύμφωνα μάλιστα με την καταγγέλλουσα, «ξέρει κι άλλες περιπτώσεις, που είναι από την ίδια περιοχή και είχε πάει στον συγκεκριμένο που έλεγε ότι ήταν γιατρός». Πάντως, όπως είπε ο νομικός, η εντολέας του είχε πάει μόνο στον συγκεκριμένο, που παρουσιαζόταν ως γιατρός, στην Αθήνα και ποτέ στη Γερμανία.