Μενού
aitoloakarnania
Κινδύνεψαν ζωές μαθητών στην Αιτωλοακαρνανία | agriniopress.gr
  • Α-
  • Α+

Στο έλεος της κακοκαιρίας βρίσκεται η χώρα μας, ενώ σε πολλές περιοχές καταγράφονται προβλήματα λόγω πλημμυρών η δημιουργίας χειμάρρων. Από την σφοδρή κακοκαιρία σημειώθηκε μεγάλη κατολίσθηση στην επαρχιακή οδό Λουτρών στάχτης - Θέρμου, μετά τη γέφυρα του Πόρου, από όπου λίγες ώρες νωρίτερα είχε περάσει λεωφορείο το οποίο μετέφερε παιδιά από τα χωριά Φαμήλα και Στράνωμα στο Θέρμο για μάθημα.

Σύμφωνα με το agriniopress.gr, για την επιστροφή τους υπήρχε μεγαλύτερη διαδρομή για την επιστροφή των παιδιών στα χωριά, κάτι που φαίνεται δεν συνέβη. Όπως ανέφερε ο δημοτικός σύμβουλος Ναυπακτίας, Ανδρέας Κοτσανάς, τα παιδιά διέσχισαν 70μ. αιωρούμενης συρμάτινης γέφυρας πάνω από τα θολά, φουσκωμένα και ορμητικά νερά του ποταμού Ευήνου. «Για την επιστροφή τους υπήρχε η ενδεδειγμένη διαδρομή δια μέσου Ανάληψης και Χάνι Μπανιά ώστε να γυρίσουν με ασφάλεια σπίτι τους», σημειώνει ο κ. Κοτσανάς. 

Η ανάρτηση

«ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ!

Μικρά παιδιά κρέμονται στην κυριολεξία πάνω από τα φουσκωμένα νερά του ποταμού Ευήνου!
Δήμος Ναυπακτίας και Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος αντί να μεριμνήσουν και να οδηγήσουν τα παιδιά με ασφαλή τρόπο από το σχολείο τους στο Θέρμο στον τόπο κατοικίας τους μετά την κατολίσθηση που συνέβη το πρωί και το κλείσιμο του δρόμου από Θέρμο προς Φαμίλα και Στράνωμα, τα “εγκατέλειψαν” στην απέναντι όχθη του ποταμού Ευήνου αναγκάζοντας 10χρονα παιδιά να διανύσουν 70μ. αιωρούμενης συρμάτινης γέφυρας πάνω από τα θολά και ορμητικά νερά του ποταμού Ευήνου!

ΥΓ. Για την επιστροφή τους υπήρχε η ενδεδειγμένη διαδρομή δια μέσου Ανάληψης και Χάνι Μπανιά ώστε να γυρίσουν με ασφάλεια σπίτι τους».