Μενού
mpimpilas
Σπύρος Μπιμπίλας | NDP
  • Α-
  • Α+

Υποψήφιος με την Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου θα είναι στις εκλογές ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας. Στο μεταξύ, ο πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε για τα πτυχία των καλλιτεχνών κάνοντας λόγο για ένα πολύχρονο πρόβλημα και τόνισε πως «δεν είναι τυχαίο ότι ξεσηκώθηκαν όλοι οι καλλιτέχνες και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο. Στο ΔΣ του ΣΕΗ είναι από όλα τα κόμματα. Ακόμα και ηθοποιοί που είναι στη ΝΔ προσπαθούν να επηρεάσουν για το Προεδρικό Διάταγμα και δεν τους ακούνε. Γιατί δεν ακούνε τους δικούς τους; Είναι μαζί μας στο δρόμο αυτοί. Βλέπετε τόσους πολλούς γνωστούς ηθοποιούς στο δρόμο, κάτι συμβαίνει. Είναι όλοι τρελοί;». 

Μιλώντας στον ALPHA, ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε στα πτυχία των καλλιτεχνών λέγοντας πως «είναι ένα πολύπλοκο πρόβλημα που ο ένας το μεταθέτει στον άλλον. Ομως τώρα έγινε αυτό το Προεδρικό Διάταγμα, όπου έβαλε ταφόπλακα και λέει εσείς είστε απόφοιτοι Λυκείου. Εμείς δεν μπορούμε να το αφήσουμε έτσι αυτό. Το υπουργείο Πολιτισμού έχει έρθει σε κόντρα με το υπουργείο Παιδείας γιατί το πρώτο δίνει τα πτυχία στις δραματικές σχολές. Εμείς την κυρία Κεραμέως την παρακαλάμε να τη δούμε χρόνια και στέλνει άλλους στις συναντήσεις. Την κυρία Μενδώνη και τον κύριο Γιατρομανωλάκη βλέπουμε». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA