Μενού
dikastirio - dikaiosini
Δικαστήριο | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Καταδικαστική ήταν η απόφαση για τον 62χρονο, που κατηγορείται ότι βίαζε τη 28χρονη κόρη του στην ορεινή Ξάνθη, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος μετά από σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα. Όπως σημειώνει η τοπική ιστοσελίδα «xanthinea.gr», η υπόθεση έφτασε στο Δικαστήριο μετά και την επίμονη προσπάθεια, που κατέβαλαν οι Αστυνομικές Αρχές, για να συνθέσουν προσεκτικά του «παζλ» της δράσης του 62χρονου.

Ο κατηγορούμενος είχε λάβει προθεσμία για να απολογηθεί, ενώ μετά την απόφαση των Δικαστικών Αρχών αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Γρεβενών. Η 28χρονη έχει πέσει στο παρελθόν θύμα βιασμού και είναι μητέρα ενός ανήλικου παιδιού.

Η καταγγελία

Ο 62χρονος συνελήφθη την περασμένη Τρίτη (24/1) στο χωριό Πάχνη του δήμου Μύκης στην Ξάνθη, αφού κατηγορήθηκε ότι βίαζε την 28χρονη κόρη του για πέντε χρόνια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Φωνής της Ξάνθης» τον άνδρα κατήγγειλε ο φίλος της 28χρονης. Μετά την καταγγελία αστυνομικοί από το Αστυνομικό Τμήμα Εχίνου, με τη συνδρομή συναδέλφων τους από το Αστυνομικό Τμήμα Μύκης συνέλαβαν τον 62χρονο και τον οδήγησαν στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης. Η κοπέλα θα οδηγηθεί για ιατροδικαστική εξέταση, ενώ στις 10:00 ο 62χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Ξάνθης.