Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέο περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης σε σχολείο έρχεται να συνταράξει την κοινωνία της Πάτρας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα pelop.gr, η μητέρα μίας μαθήτριας Γ' Λυκείου προχώρησε σε καταγγελία στον διευθυντή του σχολείου το πρωί της Παρασκευής και όπως είπε, η κόρη της έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από καθηγητή.

Ειδικότερα, η εξαγριωμένη μητέρα πήγε στο Λύκειο στις 8 χθες το πρωί και κατήγγειλε ότι την προηγούμενη μέρα η 17χρονη μαζί με συμμαθήτριά της διάβαζαν Αγγλικά την ώρα του διαλείμματος, όταν ο καθηγητής την πλησίασε, κοίταξε τι διάβαζε και της είπε: «Αγγλικά διαβάζεις; Γιατί εγώ ξέρω ότι… ‘‘φτιάχνεσαι’’ με Ρώσικα».

Ο υπαινιγμός προκάλεσε την έντονη αντίδραση της μαθήτριας, η οποία μάλιστα έβαλε τα κλάματα! Ο διευθυντής του Λυκείου, ως όφειλε, κάλεσε τον καθηγητή, ο οποίος φέρεται να αρνήθηκε τα πάντα υποστηρίζοντας ότι και παλιότερα τον είχαν καταγγείλει και τελικά βγήκε…«λευκός στην κοινωνία». Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το pelop.gr δεν έχει γίνει γνωστό αν οι γονείς του κοριτσιού θα υποβάλουν μήνυση σε βάρος του εκπαιδευτικού.