Μενού
petros-filippidis
Πέτρος Φιλιππίδης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης οι αγορεύσεις πολιτικής αγωγής στη δίκη του γνωστού ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη, με τον ίδιο και τους συνηγόρους του, Μιχάλη Δημητρακόπουλο και Κική Πακιρτζίδου να είναι απόντες από τη διαδικασία.

Τον λόγο πήραν οι δικηγόροι των θυμάτων που αναφέρθηκαν στην κακοποιητική συμπεριφορά και στον εγωκεντρικό χαρακτήρα του κ. Φιλιππίδη. Ο Πέτρος Φιλιππίδης και η Κική Παρκιτζίδου κατηγόρησαν τον κ. Μίντζια για την εταιρεία εκπροσώπησης ηθοποιών, την οποία έχει με τον αδελφό της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, αλλά όχι ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Ως δικηγόρος έχω κάθε δικαίωμα να συμμετέχω σε εταιρεία»

Ο Αλέξανδρος Μίντζιας αναφέρθηκε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» στα όσα τον κατηγορούν αλλά και στην απουσία του κατηγορούμενου και των δικηγόρων του. «Έχω ακούσει πολλά σε αυτή τη δίκη. Η πρόταση ‘’αθώος λόγω αμφιβολιών’’ θεωρώ πως θα αλλάξει και αυτά που έχει πάρει ως παραδοχές, νομίζω πως σήμερα δόθηκαν πολλές απαντήσεις και πιστεύω πως θα προτείνει ενοχή.

Αναφορικά με τα χαρακτηριστικά «θεός», «πολυτάλαντος» που ακούστηκαν στη δίκη για τον κατηγορούμενο ο κ. Μίντζιας δήλωσε πως είναι χαρακτηριστικά που αποδόθηκαν από μάρτυρες.

«Όσον αφορά την εταιρεία που έχω, ως δικηγόρος έχω κάθε δικαίωμα να συμμετέχω, έχω λάβει άδεια για να είμαι εκεί εδώ και 23 χρόνια. Προφανώς, και υπάρχει και είναι νόμιμο. Θεωρώ αστειότητα να θεωρείται κίνητρο υπεράσπισης. Ο κ. Μίτζιας συμπλήρωσε πως τα θύματα χλευάστηκαν από τους δικηγόρους του κατηγορούμενου. Στις 2 Φεβρουαρίου ξεκινούν οι αγορεύσεις υπέρ του κατηγορούμενου με τον κ. Δημητρακόπουλο και θα συνεχιστούν την Παρασκευή με την κ. Πακιρτζίδου.