Μαθητές Δημοτικού Σχολείου στην Πάτρα, παρακαλούν να μην πιάσει βροχή, γιατί ούτε η τάξη τούς προστατεύει. Aνάμεσα στα θρανία, είναι απλωμένες λεκάνες στο δάπεδο, για να μαζεύουν το νερό που τρέχει από την οροφή του κτηρίου.
Οι εικόνες που δημοσιεύει το pelop.gr είναι από το 20ό Δημοτικό Σχολείο Αρόης κι ελήφθησαν μόλις την περασμένη Πέμπτη, οπότε και η σφοδρή κακοκαιρία έπληξε και την Πάτρα.
Οπως τονίζεται στο δημοσίευμα τα νερά τρέχουν δίπλα ακριβώς από τα φωτιστικά σώματα και τα καλώδια του ηλεκτρικού, που βρίσκονται διασκορπισμένα στις οροφές των αιθουσών, κάτι που μπορεί να προκαλέσει πολύ σοβαρά προβλήματα με ανυπολόγιστες συνέπειες. Σε κάκιστη κατάσταση και οι τοίχοι και το ταβάνι που έχουν «σκάσει» από την υγρασία, ενώ και η στέγη με κεραμίδια του 20ού Δημοτικού Σχολείου της Αρόης, είναι σε άθλια κατάσταση.


- Σισμίκ 1987: Η μοναδική φορά που η Ελλάδα έδειξε τα δόντια της στην Άγκυρα
- Κακοκαιρία Erminio: Οι περιοχές που μπαίνουν σε Red Code το επόμενο 48ωρο με βροχές και καταιγίδες
- Επεισόδιο με Ελένη Λουκά στην κηδεία της Μαρινέλλας: Ξαπλώθηκε μπροστά στη Μητρόπολη φωνάζοντας «ειδωλολατρεία»
- Ο τραγικός θάνατος του Μπράντον Λι στα γυρίσματα της ταινίας «Το Κοράκι»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.