Μενού
stathis-panagiotopoylos
Στάθης Παναγιωτόπουλος | NDP
  • Α-
  • Α+

Σε δύσκολη οικονομική κατάσταση βρίσκεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ένα χρόνο μετά το σκάνδαλο με τα revenge porn βίντεο. Οπως ισχυρίζεται φίλος του στο Πρωινό, πουλάει τους δίσκους που έχει στη συλλογή του προκειμένου να επιβιώσει. Την ίδια στιγμή, η πρώτη καταγγέλλουσα στην υπόθεση κατάφερε μετά από καιρό να «κατεβάσει» το «ροζ» υλικό που ο παρουσιαστής είχε ανεβάσει σε ιστοσελίδες. 

«Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απ’ όσο γνωρίζω είναι σε πολύ δύσκολη οικονομική θέση και κοινωνική θέση. Δεν έχει πιάσει ακόμα κάπου δουλειά, δηλαδή, δεν έχει εισοδήματα από κάπου. Προσπαθεί να επιβιώσει γιατί δεν έχει και άλλα εισοδήματα, δεν έχει δηλαδή κάποια ακίνητα ή οτιδήποτε άλλο και προσπαθεί να επιβιώσει πουλώντας απ’ όσο ξέρω, την συλλογή του σε δίσκους που έχει» είπε φίλος του στο Πρωινό. 

«Έχει μια από τις μεγαλύτερες συλλογές δίσκων στην Ελλάδα τουλάχιστον. Μάλιστα, συλλογές οι οποίες είναι υπογεγραμμένες από τους ίδιους τους καλλιτέχνες, με φωτογραφικό υλικό. Κάποιες φορές που είχα επισκεφθεί το σπίτι του, μου τα είχε δείξει. Από το παγκόσμιο στερέωμα της rock σκηνής. Παραδείγματος χάρη, Alice Cooper, αυτά που είχα δει εγώ. Είχε προσωπική σχέση με τους Deep Purple οι οποίοι είχαν και σχέση άλλη, δηλαδή κάποια στιγμή λέγανε να γυριστεί ένα ντοκιμαντέρ, ήταν να κάνουν κι άλλα πράγματα. Δεν ξέρω αν η δουλειά αυτή χάλασε λόγω του σάλου» συμπληρώνει.

Ο ίδιος είπε πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος του αποκάλυψε ότι πουλάει τη συλλογή του: «Κάποια στιγμή που είχαμε μιλήσει, στην ερώτηση μου “τι κάνεις τώρα πια; Πως δουλεύεις, πως ζεις;” Ότι δεν κάνω κάτι και προσπαθώ να κάνω κάτι με ιντερνετική εργασία και πουλάω και τη συλλογή μου. Έχω αρχίσει και  πουλάω κομμάτια από τη συλλογή μου. Στην ερώτηση μου “ρε συ, γιατί τα πουλάς τώρα αυτά, είναι ξέρω εγώ κομμάτια…”. Μου λέει, “δεν έχω άλλη λύση, πρέπει κάτι να κάνω”. Το μυαλό μου είναι συνέχεια σε αυτόν».

«Έκανε το λάθος ξέρω’ γω και τα λοιπά που δεν είναι όλο δικό του. Δηλαδή κάτι μυστήριο παίζει εκεί μέσα, που δεν ξέρω τώρα γιατί δεν μου το λέει αλλά σίγουρα δεν είναι όλο δικό του. Η κοπέλα που του έκανε την μήνυση πως βρήκε τώρα το βίντεο; Το είδε μια φίλη της, έτσι το έχει καταθέσει… Μιλάμε με την κοπέλα, της τα έχω πει και στην ίδια», είπε στο Πρωινό. 

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Κατέβηκε» το υλικό

Η πρώτη καταγγέλλουσα στην υπόθεση Στάθη Παναγιωτόπουλου κατάφερε μετά από καιρό να «κατεβάσει» το «ροζ» υλικό. Η δικηγόρος της, Αντιγόνη Πριλή, μίλησε στο Πρωινό και ανέφερε ότι η γυναίκα το κατάφερε με τη συνδρομή εταιρείας που με δική της πρωτοβουλία ανέλαβε να το κάνει. Όπως είπε υπήρχε πολύ μεγάλο υλικό που έπρεπε να κατέβει και τόνισε ότι ακόμα και μετά το «κατέβασμα» θα πρέπει να γίνεται έλεγχος διότι μπορεί να υπάρξει νέο που ανεβαίνει. «Ενδιαφέρθηκε ποτέ ο άνθρωπος που είχε τη συγκεκριμένη δράση πώς βιοπορίζεται η δική μου εντολέας;» αναρωτήθηκε η δικηγόρος τονίζοντας ότι ο καταγγελλόμενος δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA