Μενού
tatsopoylos
Σύλληψη Πέτρου Ταστσόπουλου | Facebook
  • Α-
  • Α+

Συνελήφθη αργά το βράδυ της Δευτέρας ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος μετά από μήνυση για ρατσιστικό λόγο και συκοφαντική δυσφήμηση. Ο Πέτρος Τατσόπουλος συμμετείχε σε εκδήλωση του  «Free Thinking Zone» για την παιδεία και τη θρησκεία και όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, η σύλληψή του έγινε μετά από μήνυση που κατέθεσαν σε βάρος του.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή τους αναφέρουν: «Μόλις συνέλαβαν με διαδικασία αυτόφωρου τον συγγραφέα Petros Tatsopoulos σε εκδήλωση που είχαμε στο Free Thinking Zone για την παιδεία και τη θρησκεία, μετά από μήνυση που του έγινε για ρατσιστικό λόγο. Ο Πέτρος φυσικά δεν είπε τίποτα που να εμπίπτει στον αντιρατσιστικό νόμο. Εξέφρασε με παρρησία και νηφαλιότητα την άποψή του. Ας έρθουν να μας συλλάβουν όλ@ λοιπόν! Για μια ακόμη φορά η ελευθερία του λόγου σε αυτήν τη χώρα δοκιμάζεται. Ντροπή!»

Είμαι έξαλλη! Μόλις συνέλαβαν με διαδικασία αυτόφωρου τον Petros Tatsopoulos σε εκδήλωση που έχω στο Free Thinking Zone...

Posted by Areti Georgilis on Monday, January 30, 2023Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πέτρος Τατσόπουλος κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας. Χθές Κυριακή είχε γίνει γνωστό ότι σε βάρος του συγγραφέα είχε καταθέσει μήνυση ο  υποψήφιος με την Ελληνική Λύση Φίλιππος Καμπούρης χαρακτηρίζοντας τον Πέτρο Τατσόπουλο  «συκοφάντη και υβριστή της Ορθοδοξίας».

«Συκοφάντη και υβριστή της Ορθοδοξίας που ειρωνεύεσαι το σοβαρό πρόβλημα υγείας μου, που το ξεπέρασα με πίστη και η μάχη, αλλά και τη μάχη που δίνει τώρα η αδερφή μου με τον καρκίνο, θα λογοδοτήσεις στα δικαστήρια για τις δηλώσεις σου» ειπε χαρακτηριστικά ο Φίλιππος Καμπούρης.