Απέραντη θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του 29χρονου Υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός μετά την πτώση του μαχητικού αεροσκάφους F-4 Phantom το οποίο εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση στην Ανδραβίδα. Ο 29χρονος Υποσμηναγός είχε καταγωγή από την Αρκαδία και το μεγάλο του όνειρο από μικρό παιδί ήταν να γίνει Ίκαρος όπως εξομολογήθηκε ο πατέρας του.
Από την Αρκαδία, έχει επίσης καταγωγή η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου η οποία ήταν συμμαθήτρια με τον άτυχο πιλότο γι’ αυτό θέλησε να του πει ένα συγκινητικό αντίο μέσα από μία ανάρτηση στο Instagram. «Σήμερα όλη η Ελλάδα και ιδιαίτερα η Αρκαδία μας θρηνεί για τον άδικο χαμό του Μάριου του συμμαθητή μας. Έπεσε υπέρ πατρίδος κουράγιο και συλλυπητήρια στην οικογένειά του» έγραψε στην ανάρτησή της η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

- Οι μουσικοί από τις Τρύπες απάντησαν στους Metallica: Το σχόλιο για το «Δεν χωράς πουθενά» στο ΟΑΚΑ
- Φρίκη στο Ηράκλειο: Παρέσυρε με το αυτοκίνητο τη σύζυγό του μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους
- Κάρλος Κάιζερ: Ο μεγαλύτερος απατεώνας στην ιστορία του ποδοσφαίρου
- Μεθυσμένος ο δράστης που πυροβόλησε τη γυναίκα στις Τζιτζιφιές: Νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στο λαιμό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.