Στη σύλληψη μιας γυναίκας, που δρούσε σε παράνομο δίκτυο ηλεκτρονικού τζόγου προχώρησαν οι Αρχές στην Αμαλιάδα. Οπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΕΛΑΣ, η κατηγορούμενη με το ρόλο του μπούκερ, προσέλκυε πελάτες προκειμένου να συμμετάσχουν μέσω διαδικτύου σε τυχερά παίγνια.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιδας, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία της κατηγορούμενης, κατά την οποία βρήκαν και κατέσχεσαν ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, (1.900) ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και ιδιόχειρες σημειώσεις.
Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί, προέκυψε ότι η κατηγορούμενη διαχειριζόταν δυο ιστότοπους παράνομου διαδικτυακού τζόγου και με το ρόλο του παρένθετου προσώπου (μπούκερ), προσέλκυε πελάτες, προκειμένου να συμμετάσχουν ως παίκτες σε τυχερά παίγνια.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, ερευνούν συνολικά 89 λογαριασμούς παικτών που είχαν δημιουργηθεί στις ιστοσελίδες του παράνομου διαδικτυακού τζόγου.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.
- Μαρινέλλα: Το τραπέζι στο σπίτι της μετά την ταφή - «Περίμενα να τη δω να κατεβαίνει από τη σκάλα»
- Ιωάννα Τούνη: Ένοχοι οι δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση revenge porn
- Ξέσπασμα Ντόλκα για τη δίκη: «Φλωρίδη, δεν θα με βρεις ποτέ στα κιτάπια σου, δεν σε φοβάμαι»
- Κακοκαιρία: Οι ώρες με τα κύματα καταιγίδων στην Αττική - Τι θα γίνει την Πέμπτη - LIVE χάρτης
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.