Μενού
EKAB - Brady
ΕΚΑΒ | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Γνωστή έγινε η αιτία θανάτου του 43χρονου Έλληνα από τον Καναδά, που εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του κάτω από μεταλλική γέφυρα στο Φαράγγι της Αράδαινας στα Σφακιά Χανίων μετά και τη συντονισμένη επιχείρηση που πραγματοποίησαν νωρίτερα, σήμερα, σωστικά συνεργεία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θάνατος του 43χρονου, ο οποίος βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες στο νησί της Κρήτης, οφείλεται σε αυτοκτονία.

Πιο συγκεκριμένα, τον άτυχα άνδρα είχαν δει κάτοικοι της περιοχής στις 29 Ιανουαρίου, δύο μέρες δηλαδή πριν από την τραγική κατάληξη του περιστατικού.  Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Τρίτης όταν τουρίστας ειδοποίησε τις Αρχές πως άνδρας βρίσκεται χωρίς τις αισθήσεις του κάτω από τη μεταλλική γέφυρα στο Φαράγγι της Αράδαινας στα Σφακιά.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της πυροσβεστικής και ξεκίνησαν επιχείρηση εντοπισμού που ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 5 το απόγευμα. Οι αστυνομικοί κατά την αυτοψία στη γύρω περιοχή εντόπισαν ένα όχημα που έφερε πινακίδες τελωνείου και μέσα βρέθηκαν τα προσωπικά είδη του 43χρονου.