Μενού
dimitris-soyras
Δημήτρης Σούρας | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

«Μπουρλότο» μπήκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μετά την ερώτηση του δημοσιογράφου Στέφανου Κωνσταντινίδη στον γνωστό ψυχίατρο Δημήτρη Σούρα. «Εχετε εσείς κάποια ενόχληση για την υπόθεση της Πισπιρίγκου;» ρώτησε ο δημοσιογράφος, υποστηρίζοντας πως το ρεπορτάζ που έχει αναφέρει ότι η πλευρά της κατηγορούμενης έχει «στοχεύσει» τον ίδιο. Ο Δημήτρης Σούρας απάντησε αρχικά «όχι» και στη συνέχεια έγινε έγινε έξαλλος με τον δημοσιογράφο, αναφέροντας πως ήταν απαράδεκτο από μέρους να θέτει τέτοιο ερώτημα ή να μεταφέρει πληροφορίες στον αέρα, χωρίς να έχουν βάση ή χωρίς να έχει ερωτηθεί.

Ο Κωνσταντινίδης είπε στον γνωστό ψυχίατρο να τον καλέσει μετά την εκπομπή για να του δώσει περισσότερες πληροφορίες επί του ρεπορτάζ, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να επαναφέρει την τάξη. Επί 10 περτίπου λεπτά ο Δημήτρης Σούρας έκανε λόγο για «απαράδεκτη στάση», κατέκρινε την Κατερίνα Καινούργιου για τη στάση της και κατέληξε πως η «παρουσία του δημοσιογράφου δεν τον τιμά μετά από αυτό που έκανε».

Στην ίδια εκπομπή, ο ίδιος δημοσιογράφος, υποστήριξε πως η πλευρά του Κούγια έχει στοχεύσει σε νέο πρόσωπο, ασχετο με τον Δημήτρη Σούρα, και πιθανότατα την 7η Δεκεμβρίου στη διάρκεια της δίκης, θα παρουσιάσει νέα δεδομένα η κατηγορούμενη. Χωρίς να θέλει να πει περισσότερα, υποστήριξε πως η κατάθεση του Δασκαλάκη, έδωσε την ευκαιρία στον Κούγια να αναδείξει νέα στοιχεία στην υπόθεση.