Μενού
pispirigkoy-daskalakis
Ρούλα Πισπιρίγκου - Μάνος Δασκαλάκης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Τη γνώμη γενετιστή, προκειμένου να αποφασίσουν για το αν θα κρατήσουν το 4ο παιδί που κυοφορούσε η 34χρονη ζήτησαν η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης, ενώ η Τζωρτζίνα βρισκόταν στη ΜΕΘ. Ήδη η κατάθεση του πρώην συζύγου της κατηγορούμενης στο δικαστήριο σχετικά με το θέμα άναψε «φωτιές», καθώς ο ίδιος διατηρούσε αμφιβολίες για το εάν ήταν δικό του το παιδί, με την 34χρονη από την Πάτρα να παραδέχεται εξωσυζυγική σχέση.

Την περίοδο των επισκέψεων στον γενετιστή σε εξέλιξη βρισκόταν προγεννητικός έλεγχος, ενώ παράλληλα η Τζωρτζίνα νοσηλευόταν στη ΜΕΘ. Σύμφωνα με την εκπομπή Tlive του Alpha, Δασκαλάκης και Πισπιρίγκου επισκέφτηκαν γιατρό, αλλά και γενετιστή, προκειμένου να διερευνήσουν το εάν θα κρατούσαν το τέταρτο παιδί ή εάν έπρεπε να προχωρήσουν σε διακοπή της εγκυμοσύνης.

Στις επισκέψεις η 34χρονη φέρεται να εστίαζε στις φωτογραφίες παιδιών που έχασαν τη ζωή τους και έγινε δωρεά των οργάνων τους. Μάλιστα, το ζευγάρι ζητούσε συμβουλές από τους γιατρούς για το τι πρέπει να κάνει. Ο γενετιστής που επισκέφτηκαν έδειξε δύο δρόμους: Συνέχιση μιας αμφιβόλου μέλλοντος εγκυμοσύνης, την ώρα που η Τζωρτζίνα νοσηλευόταν σε ΜΕΘ, προκειμένου να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία ή διακοπή της κύησης και προγεννετικός έλεγχος. Ο γεννετιστής άφησε την επιλογή στη Ρούλα Πισπιρίγκου και στον Μάνο Δασκαλάκη.