Πυρκαγιά ξέσπασε σε ελλιμενισμένα σκάφη στο παλαιό λιμάνι των Σπετσών, στην περιοχή Κουζουνός, σχεδόν μιάμιση ώρα μετά τα μεσάνυχτα σήμερα Σάββατο. Σύμφωνα με την ΕΡΤ καταστράφηκε ολοσχερώς ένα σκάφος, ενώ και άλλα σκάφη έχουν υποστεί ζημιές.
Στην Πυροσβεστική, η οποία ενημερώθηκε για το συμβάν την 01.20, σήμανε συναγερμός και ισχυρή δύναμη που αποτελείται από 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα έσπευσε στο σημείο και ρίχτηκε στη μάχη της κατάσβεσης. Στην επιχείρηση συμμετέχει και ομάδα εθελοντών πυροσβεστών. Είναι άγνωστη, μέχρι στιγμής, η αιτία της πυρκαγιάς.
- Ειρήνη Μουρτζούκου: «Απολάμβανε να σκοτώνει» - Κόλαφος η εισαγγελική πρόταση για τους τρεις φόνους παιδιών
- «Μας έκανε μπαρότσαρκα να δείξει τις νέες παραλαβές»: Τι δουλειές έκαναν 5 καλλιτέχνες πριν τους γνωρίσουμε
- Η σφαγή σε ντίσκο του Πειραιά από το 1991: Έγινε για ένα... σκούντημα
- Η «καταραμένη» λίμνη Λάνιερ που καταπίνει ανθρώπους χτύπησε ξανά: Μυστηριώδης θάνατος 21χρονου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.