Δύο είναι μέχρι αυτή την ώρα οι νεκροί έπειτα από το ναυάγιο με μετανάστες που σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή νοτιανατολικά της Λέρου. Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση έρευνας και διάσωσης υπό τον συντονισμό του ΕΣΚΕΔ από 3 σκάφη του Λιμενικού και 1 ελικόπτερο Super Puma για τον εντοπισμό τυχόν αγνοούμενων.
Η επιχείρηση στήθηκε έπειτα από αναφορά ιδιώτη για ύπαρξη σορού στη θάλασσα. Παράλληλα, πραγματοποιούνται έρευνες και από ξηράς με την συνδρομή στενεχώς της ΕΛ.ΑΣ. Δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ναυάγιο ενώ απροσδιόριστος είναι ο αριθμός των μεταναστών που επέβαιναν στη λέμβο. Εκτιμάται πως έχει συμβεί ναυάγιο λέμβου με απροσδιόριστο αριθμό μεταναστών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Reader έχουν εντοπιστεί κάποια άτομα σε δύσβατο σημείο στη στεριά.
- Μαρινάκης για κατάρριψη πυραύλων από ελληνικούς Patriot: «Δεν συνιστά επίθεση, ήταν αμυντική ενέργεια»
- Τέμπη: Οργή Καρυστιανού για τη διακοπή της δίκης - «Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε»
- «Ο καταραμένος»: Τι γράφουν τα βιβλία Ιστορίας του Ιράν για τον Μέγα Αλέξανδρο;
- Πόπη Μαλλιωτάκη: «Με τον Λαζαρίδη δεν πήραμε ποτέ διαζύγιο, λέει ψέματα η Ηλιάδη ότι είχαμε χωρίσει»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.