Μενού
ethniki-odos
Εθνική οδός, Χιόνια | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Την ώρα που η κακοκαιρία Μπάρμπαρα παρουσιάζει ύφεση στην Αττική, οι ειδικοί προειδοποιούν πως τις επόμενες ώρες θα ξεσπάσει νέο κύμα χιονιά που θα επηρεάσει και την Αθήνα. Ετσι, η Ελληνική Αστυνομία πήρε την απόφαση να διακόψει ξανά από τις 23:00 την κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό. Συγκεκριμένα, για λίγες ώρες ακόμα θα παραμείνει ανοικτή η εθνική οδός Αθηνών-Λαμίας στο τμήμα της από τη γέφυρα Καλυφτάκη μέχρι και το ύψος του κόμβου των Οινοφύτων καθώς, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, από τις 23:00 θα διακοπεί εκ νέου η κυκλοφορία για όλα τα οχήματα ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων.

Παράλληλα διεκόπη η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Αττικής Οδού από το ύψος της περιφερειακής Αιγάλεω μέχρι την Αθηνών-Κορίνθου και στα δύο ρεύματα.

Τέλος, διεκόπη ξανά η κυκλοφορία στην κίνηση στην παλαιά Εθνική οδό Ελευσίνας-Θηβών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από τη Χ/Θ 5,000 (πρατήριο καυσίμων Revoil-πρώην Cyclon) έως τα όρια του Ν. Αττικής με τον Ν. Βοιωτίας (Χ/Θ 30,000).