Ορατό είναι το ενδεχόμενο να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία στην Αττική και την Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με τον Γιώργο Πατούλη. Ο περιφερειάρχης Αττικής ανέφερε πως θα υπάρξει σύσκεψη το μεσημέρι της Δευτέρας, ωστόσο όπως είπε στον ΑΝΤ1 «είναι το πιθανότερο. Αν συνεχίσει έτσι ο καιρός, δεν θα μπορεί να αλλάξει η απόφαση».
Εξάλλου, σήμερα είναι και όλοι οι παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί της Αττικής, κατόπιν ομόφωνης απόφαση των Δημάρχων των οποίων είναι αρμοδιότητα τους. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, η διεξαγωγή των μαθημάτων θα γίνει διαδικτυακά. «Σε όλες τις περιοχές της χώρας στις οποίες αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία των σχολικών μονάδων μετά από αποφάσεις Δήμων ή Περιφερειών, θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση. Έχουν ενημερωθεί σχετικά όλοι οι Διευθυντές και οι εκπαιδευτικοί των σχολείων να μεριμνήσουν ώστε να αποσταλούν εντός της ημέρας στους μαθητές και τις μαθήτριες οι σχετικοί σύνδεσμοι σύνδεσης καθώς και τα προγράμματα που θα πραγματοποιηθούν» σημειώνεται στην ανακοίνωση.
- Φόβοι για serial killer στη Θεσσαλονίκη: Την εμπλοκή του 52χρονου και στη δεύτερη νεκρή εξετάζουν οι αρχές
- Lane Assist: Πώς λειτουργεί το σύστημα που φέρεται να μπλόκαρε το τιμόνι στη Ρουμανία
- Το πρόβλημα που δεν στάθμισε η Καρυστιανού, η άνω τελεία στην Όλγα και οι ανατροπές λόγω των τραγωδιών
- Φάνης Λαμπρόπουλος: Τα πρώτα σχόλια για την αποχώρηση της Ελένης Βουλγαράκη - «Δεν ήταν εύκολο»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.