Μενού
pispirigkoy
Ρούλα Πισπιρίγκου | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση - θρίλερ της Πάτρας, όπου και η 33χρονη μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για τους θανάτους των τριών παιδιών της έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες της Κέλλυ Χεινοπώρου και του ΑΝΤ1, η επικεφαλής της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, που εξέτασε πρώτη τη σορό της μικρής Ίριδας έκανε γνωστό ότι θα καταθέσει αγωγή σε βάρος της πρώτης παθολογοανατόμου που εξέτασε τη σορό του μικρού κοριτσιού, της Αντιγόνης Μητσέλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αγωγή που καταθέτει η κ. Τσιόλα, όπως αναφέρει και στη σχετική της ανακοίνωση, βασίζεται στο γεγονός ότι «το ανακριβές εύρημα της κ. Μητσέλου περί αγενεσίας βλεφοκόμβου παρέσυρε την έρευνα σε λανθασμένα συμπεράσματα και δεύτερον, γιατί η Αντιγόνη Μητσέλου φέρεται να μεθόδευσε και να κατασκεύασε την αλλαγή της επιστημονικής της άποψης για την οποία δήθεν ενημέρωσε την κ. Τσιόλα, κάτι το οποίο είναι ψευδές», όπως σημειώνει η ιατροδικαστής.

Τέλος, λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα», που πλήττει τη χώρα παραμένουν και αύριο κλειστά τα δικαστήρια με αποτέλεσμα να μη διεξαχθεί αύριο η δίκη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας και αναμένεται να διεξαχθεί στην επόμενη δικάσιμο, η οποία και είναι προγραμματισμένη για τις 15 Φεβρουαρίου.