Ακόμα και η οικογένειά του, απορεί πώς ο Βασίλης Τσιάρτας... εξώκειλε κι έγινε ακροδεξιός, ρατσιστής κι ομοφοβικός με την μητέρα και την αδερφή του να τον αποκηρύττουν και να λένε ότι δεν έχουν καμία σχέση μαζί του, με τις πολιτικές του πεποιθήσεις και τα πιστεύω του κι όλα αυτά με αφορμή «την εσχάτως ανακύψασα πολιτική δραστηριότητά του». Ο παλαίμαχος της ΑΕΚ και της Εθνικής ομάδας και μέλος της χρυσής ομάδας του Euro 2004 κατεβαίνει στις επερχόμενες εκλογές με τους ακροδεξιούς Τζήμερο-Κρανιδιώτη αποκαθηλώνοντας ακόμα περισσότερο το ποδοσφαιρικό είδωλο στα μάτια των φιλάθλων.
Η οικογένειά του λοιπόν, τον πέρασε... γενεές δεκατέσσερις και φυσικά, το «αδέκαστο» Twitter δεν χαρίστηκε στον Μακεδόνα πρώην ποδοσφαιριστή και νυν... πολιτικό.
- Εξάρχεια: Άγριος ξυλοδαρμός του γιου του Νίκου Ρουσσόπουλου – «Τον χτύπησαν με σιδηρογροθιά»
- Ποια είναι η γυναίκα που έγινε η «λύρα» της Κρήτης και «άλωσε» την εξέδρα του ΟΦΗ
- 30 εκατοστά φούστας: Το χρονικό της πιο παράλογης αστυνομικής καταδίωξης στην Ελλάδα
- Το «Καράβι» του Σεφερλή έριξε τον ανταγωνισμό σε ξέρα - Η τηλεθέαση του Markos by night
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.