Μενού
  • Α-
  • Α+

Αλλο ένα επεισόδιο οπαδικής βίας έλαβε χώρα στην Αθήνα, το δεύτερο σε λιγότερο από 48 ώρες και η ανησυχία για τις παραβατικές ομάδες που δρουν υπό τον μανδύα των οπαδών, προκαλεί μεγάλη ανησυχία και προβληματισμό στις Αρχές. Λίγο μετά τις 7:30 το απόγευμα, στον περίβολο μεγάλου γνωστού εμπορικού κέντρου στο Μαρούσι, ένας 20χρονος, δύο 17χρονοι κι ένας 15χρονος είχαν βγει για τη βόλτα τους.

Κάποια στιγμή τους πλησίασαν 5 άτομα, άγνωστα προς αυτούς και τους εγκλώβισαν. Τους ρώτησαν το κλασικό πλέον «τι ομάδα είστε» και προφανώς η απάντησή τους δεν άρεσε στους δράστες. Ο 20χρονος βγήκε μπροστά να υπερασπιστεί τους φίλους του και έφαγε μια μαχαιριά στο πόδι από τους άγνωστους. Ο τραυματίας διακομίστηκε με ασθενοφόρο στον Ερυθρό Σταυρό για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ οι άλλοι τρεις οδηγήθηκαν στην διεύθυνση αθλητικής βίας για να δώσουν κατάθεση για το συμβάν.

Συμβάν είχαμε κατά τη διάρκεια της νύχτας και στη Θεσσαλονίκη, όπου χούλιγκαν που φορούσαν κουκούλες εισέβαλαν μέσα σε λεωφορείο της γραμμής και ξυλοκόπησαν άγρια δυο 19χρονους ξυπνώντας μνήμες από τη δολοφονία του Αλκη Καμπανού.