Μενού
axileas-mpeos
Αχιλλέας Μπέος | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Οδηγούς εκχιονιστικών άρχισε να κυνηγά ο δήμαρχος ΒόλουΑχιλλέας Μπέος, κατά τη διάρκεια τη σφοδρή χιονόπτωση που έφερε η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» στη Μαγνησία την Τετάρτη (7/2). Στον δήμαρχο δεν άρεσε ο τρόπος που γινόταν ο καθαρισμός του δρόμου και άρχισε να τα βάζει με τους οδηγούς των μηχανημάτων. «Μα πώς το κάνει έτσι; Δεν έχουν μυαλό», ακούγεται να λέει αρχικά ο Αχιλλέας Μπέος.

Στη συνέχεια αρχίζει τα... «γαλλικά». «Είναι τρέλα, θα σκοτωθούμε κιόλας», λέει στον συνοδηγό και αναπτύσσει ταχύτητα για τα φτάσει στον οδηγό του δεύτερου εκχιονιστικού. Όταν φτάνει ο δήμαρχος Βόλου λέει και πάλι σε έντονο ύφος: «Ρε άνθρωπε τι νόημα έχει αυτό που κάνεις; Ο άνθρωπος είναι μπροστά. Πέρασε μπροστά εσύ για να ανοίξεις το δρόμο. Πετάς το χιόνι σε σημείο που έχει καθαρίσει». 

O Βόλος παραμένει ντυμένος στα λευκά, καθώς η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» έφερε μεγάλα ύψη χιονιού που το έστρωσε μέχρι την παραλία. Από τις αρχές της εβδομάδας έμφαση δόθηκε από τις τοπικές Αρχές να μείνουν ανοιχτοί οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης, με τους οδηγούς εκχιονιστικών να μην παίρνουν ανάσα.