Μενού
biasmos
Βιασμός | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Μία φρικιαστική κατάφεραν να επιλύσουν χθες, Παρασκευή (10/2) οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, οι οποίοι και προχώρησαν στην εξιχνίαση υπόθεσης βιασμού με θύμα μια 13χρονη Ρομά την οποία άρπαξε χωρίς τη θέλησή της ένας 17χρονος, τον οποίο γνώριζε. Για την περίπτωση, μάλιστα, έχει σχηματιστεί δικογραφία και κατά του 41χρονου πατέρα του δράστη.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, dimokratiki.gr, την 9η Φεβρουαρίου 2023 η ανήλικη κατέθεσε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, παρουσία πραγματογνώμονα ψυχολόγου, ότι την 4η Φεβρουαρίου 2023 και στις 22.00, ενώ μετέβαινε στην οικία της γιαγιάς της, που διαμένει δίπλα στην οικία της μητέρας της, άγνωστος άνδρας τον οποίο είχε δει ελάχιστες φορές ως τότε, την εξανάγκασε δια της βίας να εισέλθει σε αυτοκίνητο που οδηγούσε άνδρας μεγαλύτερης ηλικίας, πιθανότατα ο πατέρας του, και την μετέφεραν σε άγνωστη οικία.

Εκεί, σύμφωνα με την κατάθεση της 13χρονης, αμφότεροι την εξανάγκασαν με χρήση βίας και απειλών να έρθει σε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή με τον ανήλικο, παρά τη θέλησή της και με την προτροπή του έτερου μεγαλύτερου σε ηλικία άνδρα. Από τους αστυνομικούς βρέθηκαν τα στοιχεία των δραστών, εντοπίστηκαν και αναγνωρίστηκαν από το θύμα. Από την ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκε πρόσφατη πλήρη ρήξη παρθενικού υμένα. Η δικογραφία που σχηματίστηκε εκτός των ορίων του αυτοφώρου θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου για τα περαιτέρω.