Μενού
mpampis-anagnostopoylos
Μπάμπης Αναγνωστόπουλος | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Σε μία σημαντική αποκάλυψη για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, τον άνδρα που δολοφόνησε τη 19χρονη σύζυγό του Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά προχώρησε ο δικηγόρος της οικογένειας της 19χρονης. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Θανάσης Χαρμάνης, ο γυναικοκτόνος παραβίασε τους όρους επικοινωνίας των γονέων του με τη μικρή Λυδία, καθώς προσπάθησε σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει ο δικηγόρος της οικογένειας, να επικοινωνήσει με την κόρη του μέσω τηλεφώνου και ειδικότερα μέσω βιντεοκλήσης.

Ο κ. Χαρμάνης έκανε λόγο ότι οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, όσο είχαν υπό την επίβλεψή τους τη μικρή Λυδία, έκαναν βιντεοκλήση με τον γιο τους από τη φυλακή για να τη βλέπει. Όπως είναι γνωστό τις τελευταίες πέντε μέρες κάθε μήνα η οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μπορεί να βλέπει δια ζώσης της μικρή Λυδία, σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση.

Καταγγελία για κινητό στη φυλακή

Συνεχίζοντας, ο κ. Χαρμάνης ανέφερε στην εκπομπή του Alpha: «Κάναμε αυτό που συνέστησαν οι γιατροί. Να πάρει το παιδί και να φύγει γιατί την τελευταία φορά που οι γονείς του Μπάμπη είχαν πάρει τη μικρή Λυδία, το παιδί εκτέθηκε επί μισή ώρα στον ήλιο και οι πατρικοί παππούδες προσπαθούσαν να το βάλουν να μιλήσει με τον δολοφόνο της μητέρας της μέσα στη φυλακή, μέσω βιντεοκλήσης». Εντύπωση προκαλεί πώς ο πιλότος έχει μέσα στη φυλακή κινητό τηλέφωνο, αν και δεν είναι η πρώτη φορά.

Στο παρελθόν είχε βρεθεί να έχει στην κατοχή του κινητό και μάλιστα, όπως είχε γίνει γνωστό τότε, η διοίκηση των φυλακών του είχε στερήσει τη δυνατότητα να εργάζεται μέσα στις φυλακές για κάποιο διάστημα.