Μενού
biasmos
Βιασμός | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Εναν εφιάλτη κατήγγειλε στις Αρχές μια 28χρονη κοπέλα, η οποία κατέθεσε ότι έπεσε θύμα βιασμού από δύο άνδρες σε ένα νυχτερινό μαγαζί στην Πετρούπολη. Η γυναίκα κατήγγειλε ότι βιάστηκε υπό την απειλή όπλου από δύο άνδρες στην τουαλέτα του καταστήματος, με την Αστυνομία να ταυτοποιεί και να εντοπίζει τους φερόμενους ως δράστες. Πρόκειται για γόνους δύο οικογενειών Ρομά, με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, και μάλιστα ο ένας είναι γνωστός στις Αρχές με το ψευδώνυμο «Εσκομπάρ».

Σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσε η 28χρονη, ο ένας φερόμενος ως δράστης έχει κενό στα δόντια και είναι εύσωμος, με «άγρια» χαρακτηριστικά στο πρόσωπό του. Κατά τις ίδιες πηγές, όταν ο ένας οδήγησε την 28χρονη στις τουαλέτες, υπήρχαν 4 αυτόπτες μάρτυρες που παρακολουθούσαν το περιστατικό χωρίς να παρεμβαίνουν, και μάλιστα σύμφωνα με την κατάθεση της κοπέλας γελούσαν με το περιστατικό. Στη συνέχεια ήρθε και ο δεύτερος άνδρας στην τουαλέτα ο οποίος υπό την απειλή όπλου προέβη σε βιασμό.

Η 28χρονη βρέθηκε σε πολύ άσχημη κατάσταση σε δρόμο δίπλα από το κλαμπ, και ένας σεκιούριτι την είδε, και φέρεται να προσπάθησε να προστατεύσει τους φερόμενους ως δράστες. Ο σεκιούριτι θα κληθεί για κατάθεση.