Η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου επισκέφτηκε την Εισαγγελία εξαιτίας υπόθεσης με νοσηλεύτρια που έδινε ηρεμιστικά ζελεδάκια σε παιδιά! Πρόκειται για γυναίκα που εργαζόταν στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Δυτικής Μακεδονίας, ως έκτακτο προσωπικό COVID και έδινε κρυφά στα παιδιά φυτικά ζελεδάκια τα οποία βοηθούν στον ύπνο. Η επιμελήτρια της Δομής αντιλήφθηκε το περιστατικό και το ανέφερε στον υπεύθυνο Παιδικής Προστασίας του Κέντρου.
Μόλις επιβεβαιώθηκε το περιστατικό ενημερώθηκε το γραφείο της υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. Η παρέμβαση της υφυπουργού ήταν άμεση και διατάχθηκε ΕΔΕ, ενώ ενημέρωσε και τον εισαγγελέα. Οπως αναφέρεται, η νοσηλεύτρια είχε προμηθευτεί τα συγκεκριμένα ζελεδάκια εκτός δομής, καθώς δεν υπήρχαν τέτοια σκευάσματα μέσα στο φαρμακείο του Κέντρου. Σε έλεγχο που έγινε εντοπίστηκαν δύο κουτιά με τέτοια ζελεδάκια. Μάλιστα, η νοσηλεύτρια φέρεται να χορήγησε μεγαλύτερη ποσότητα από τη συνιστώμενη στα παιδιά.
- Όσκαρ 2026: Ο θρίαμβος της ταινίας «Η μια μάχη μετά την άλλη» και όσα έγιναν τη μεγάλη βραδιά
- Βγαίνει μπροστά ο Τσίπρας στην Αλεξανδρούπολη - Τα μηνύματα που πρόκειται να στείλει
- Έρχονται βροχές και πτώση θερμοκρασίας: Αλλάζει ο καιρός από τη Δευτέρα - Πότε αναμένεται βελτίωση
- H ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη ανάμεσα στις παρουσιάστριες του Real View - Μειώνεται η διάρκεια και... οι μισθοί
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.