Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται μια μαθήτρια της Δ’ τάξης του 10ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά εν ώρα μαθήματος. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, η άτυχη μαθήτρια σκόνταψε κι έπεσε από τις σκάλες άτσαλα με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι. Συμμαθητές και δάσκαλοι είναι σοκαρισμένοι με τον σοβαρό τραυματισμό του παιδιού κι όπως γίνεται εύκολα κατανοητό η αγωνία είναι έκδηλη για το κορίτσι.
Η μικρή μαθήτρια διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπου και υποβλήθηκε δύο φορές σε αξονική τομογραφία με τα αποτελέσματα να είναι ενθαρρυντικά. Ακολούθως, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου οι γιατροί έκριναν απαραίτητο να διασωληνωθεί και η κατάστασή της είναι ελεγχόμενη, ενώ αναμένεται το ιατρικό ανακοινωθέν για την πορεία της υγείας της.
- Κασσελάκης και Καμμένος «κρυφοκοιτάζουν» την Καρυστιανού - Πού «πατάνε» και γιατί θέλουν «πολιτικό γάμο»
- Ο «σφαγέας» της Άρτας: Από ένα κέρασμα στο καφενείο, σκότωσε έξι συγχωριανούς του
- «Γενέθλια ’86»: Η αυτοκτονία του Νίκου Σκυλοδήμου που έγινε τραγούδι
- Ρία Ελληνίδου: Η ξεχασμένη εμφάνιση στο «Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά» 12 χρόνια πριν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.