Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,7 Ρίχτερ καταγράφηκε πριν από λίγα λεπτά στα ανοιχτά της Κρήτης, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών. Η αυτοματοποιημένη λύση αναφέρει ότι ο σεισμός έγινε 44 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Ηρακλείου και το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 10 χιλιόμετρα. Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο Ηράκλειο.
Το τελικό του μέγεθος υπολογίζεται στα 4,7 Ρίχτερ, το εστιακό του βάθος στα 28 χιλιόμετρα, ενώ το ακριβές επίκεντρο υπολογίζεται στα 48 χιλιόμετρα βόρεια του Ηρακλείου. Από την δόνηση δεν έχουν αναφερθεί ζημιές.

Περισσότερα σε λίγο...
- Η Πατατίνα δάκρυσε: Η Βάλια από το Καφέ της Χαράς μεγάλωσε και έγινε ρεπόρτερ του MEGA
- «Κοινωνία άνω κάτω»: Το παρασκήνιο με τα 5 «όχι» και η συμπαρουσιάστρια του Μπογδάνου που έκλεισε την τελευταία στιγμή
- Ξέσπασε η Χριστίνα Παππά: «Κατεβάστε ό,τι έχετε γράψει – Δεν έγινε ποτέ τίποτα στο ιατρείο του Κολωνακίου»
- Η «δίδυμη» της Τζένιφερ Λόπεζ βγήκε στην παρανομία - «Πανηγύρι» στα social με μία φωτογραφία
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη του σεισμού. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.