Σε κινητοποίηση τέθηκαν μονάδες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής (19/2) σε διαμέρισμα του πέμπτου ορόφου σε πολυκατοικία στους Αμπελόκηπους επί της οδός Φωκίδος. Από το φλεγόμενο διαμέρισμα βγήκε γυναίκα την οποία και παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με εγκαύματα, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο διαμέρισμα έχουν προκληθεί σημαντικές υλικές ζημιές. Όπως αναφέρεται, η φωτιά ξέσπασε για άγνωστους -μέχρι στιγμής- λόγους.
Η κινητοποίηση των Πυροσβεστικών Δυνάμεων στο σημείο ήταν άμεση, καθώς επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα, ενώ στο σημείο μεταβαίνει και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η εικόνα της φωτιάς είναι «καλή» και δεν κινδυνεύνουν άλλα διαμερίσματα.
- Η Βαλέρια Λάτσιου ενηλικιώθηκε: Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με τις τρομερές ομοιότητες
- Έκρηξη στο εργοστάσιο Βιολάντα: Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες - Τέσσερις ώρες κατέθεταν
- «Δεν διέθετε lane assist» λέει ο δικηγόρος της εταιρίας ενοικίασης του βαν των φιλάθλων του ΠΑΟΚ
- Θλίψη στο ΠΑΣΟΚ: Πέθανε η υποψήφια βουλεύτρια Αριστέα Καζάκου σε ηλικία 40 ετών
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.