Μενού
koygias
Αλέξης Κούγιας | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Δριμεία επίθεση στον Σπύρο Μπιμπίλα και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας, υποστηρίζοντας πως «στη δυστυχία του Λιγνάδη και του Φιλιππίδη» κάνουν καριέρες. Από τα «πυρά» του δεν γλίτωσε ούτε ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος «σε όλη του τη ζωή θα έχει έναν φόβο, πώς θα αντιμετωπίζει εμένα όταν συναντιόμαστε» και υποστήριξε πως «θα έχει πρόβλημα στη ζωή του». 

«Ο Λάκης Λαζόπουλος ασχολούταν 8 χρόνια μαζί μου, με έλεγε κοντό, διεστραμμένο, διεφθαρμένο. Έλεγε ότι η σφαίρα που βρήκε τον Αλέξη Γρηγορόπουλο θα έπρεπε να είχε βρει εμένα. Ο Λάκης Λαζόπουλος σε όλη του τη ζωή θα έχει έναν φόβο, πώς θα αντιμετωπίζει εμένα όταν συναντιόμαστε. Ευτυχώς γι’ αυτόν και δυστυχώς για μένα, δεν είμαι κοσμικός, τα βράδια δεν γυρίζω στα εστιατόρια στο Κολωνάκι ούτε μετά πηγαίνω βόλτες στο Γκάζι. Εύχομαι κάθε φορά που τον συναντώ να σκέφτομαι αυτά που έζησαν τα παιδιά μου όταν ήταν μικρά. Ο γιος μου ήταν μικρός τότε και μου έλεγε "πατέρα, αυτός ο ανόητος κάτι είπε κακό για σένα". Ασχολείται και με τα παιδιά μου. Θα έχει πρόβλημα στη ζωή του», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

«Στη δυστυχία του Λιγνάδη και του Φιλιππίδη, ο Μπιμπίλας έκανε καριέρα. Εκτιμώ πολύ τον Νίκο Κοκλώνη, είναι και αξιόλογο παιδί. Τι σχέση έχει ο Κοκλώνης με τον Μπιμπίλα; Ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι ιέρεια του MeToo και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Τώρα που θα αντιμετωπίσει η κυρία Αναστασοπούλου τις αγωγές και τις μηνύσεις του Φιλιππίδη, να δω τι θα λένε. Τους ανθρώπους τους κατέστρεψαν και κάνουν καριέρα τώρα, ο Μπιμπίλας… Εχουν από 3 σίριαλ ο καθένας, από 10 διαφημίσεις ο καθένας. Είναι ντροπή για την ελληνική κοινωνία», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.