Μενού
tsampa
Γωγώ Τσαμπά | Facebook @KostasBakoyannis
  • Α-
  • Α+

Από την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου και για 12 ημέρες, στο Δήμο Αθηναίων για μικρούς και μεγάλους υπάρχει ένα πολύχρωμο αποκριάτικο ξεφάντωμα, στο κέντρο και τις γειτονιές της Αθήνας. Συνολικά 67 εκδηλώσεις με ελεύθερη συμμετοχή περιμένουν μικρούς και μεγάλους να γιορτάσουν τις Απόκριες σε 55 διαφορετικά σημεία, σε κάθε γωνιά της πόλης. Το πλούσιο πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων, θα ολοκληρωθεί στις 27 Φεβρουαρίου με τη μεγάλη γιορτή την Καθαρά Δευτέρα στον λόφο του Φιλοπάππου.

Η μεγάλη γιορτή του καρναβαλιού στην πόλη κορυφώνεται την Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου, παραδοσιακά στον Λόφο του Φιλοπάππου. «Θα πετάξουμε ψηλά τον χαρταετό και θα γιορτάσουμε τα Κούλουμα σε ένα αυθεντικό λαϊκό γλέντι με την αγαπημένη τραγουδίστρια Γωγώ Τσαμπά» όπως αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων, ενώ η ανάρτηση του δημάρχου, Κώστα Μπακογιάννη, καταγράφει όλα τα δρώμενα του τριημέρου. 

https://www.facebook.com/KostasBakoyannispage/posts/pfbid032QFKwecw8kFonmjhsQJyrwM9CExyieB5FzWcpgBV1DYEReWKNRpjzioM7uU2dmfjl


 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA