Μενού
ktel-kifisos
ΚΤΕΛ Κηφισού | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Το πρώτο εορταστικό τριήμερο του νέου χρόνου, το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, βρήκε τους εκδρομείς να εγκαταλείπουν την Αθήνα, με την πληρότητα στα λεωφορεία που αναχωρούν σήμερα, Σάββατο (25/2) με προορισμό την Πάτρα να αγγίζει το 100%. Οπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών, Σοφοκλής Φάτσιος και σήμερα Σάββατο τα δρομολόγια για την Αχαϊκή πρωτεύουσα έχουν ξεκινήσει από νωρίς το πρωί, με συχνότητα ανά 5 λεπτό και μέχρι το βράδυ είναι σε σύνολο προγραμματισμένα 130 δρομολόγια.

Χθες, Παρασκευή, αναχώρησαν από τον Κηφισό για Πάτρα 165 δρομολόγια με πληρότητα 100%. Έκτακτα δρομολόγια έχουν προστεθεί και για προορισμούς σε Αιτωλοακαρνανία, Βόλο, Λάρισα και Πελοπόννησο. Αυξημένη τέλος είναι και η κίνηση από τον σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων Λιοσίων.

Μάλιστα, από το πρωί της Παρασκευής, η κίνηση και στους δυο σταθμούς των υπεραστικών λεωφορείων, παρουσιάζεται ιδιαίτερα αυξημένη, σε ποσοστό 40% περίπου σε σχέση με πέρυσι, και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων έχουν προστεθεί δρομολόγια προς όλους τους προορισμούς. Την τιμητική της βέβαια στις προτιμήσεις των εκδρομέων έχει η Πάτρα και μετά ακολουθούν Αιτωλοακαρνανία, Βόλος, Λάρισα και Πελοπόννησος. Σύμφωνα με τον κ. Φάτσιο, η Πάτρα θα ξεπεράσει τα επίπεδα του 2019, με τα πρώτα δρομολόγια να ξεκινούν από τις 07:00 το πρωί.

Ωστόσο, ενόψει των αποκριάτικων εκδηλώσεων για το πατρινό καρναβάλι και της Καθαράς Δευτέρας, και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων που επιθυμούν να επισκεφθούν την  Αχαϊκή Πρωτεύουσα, η HELLENIC TRAIN ενισχύει σημαντικά τα δρομολόγια του Προαστιακού Σιδηρόδρομου Αθήνας και Πάτρας, με έκτακτα δρομολόγια και αύξηση χωρητικότητας θέσεων, από την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου έως και την ερχόμενη Τρίτη 28 Φεβρουαρίου.

Επίσης, για την ίδια χρονική περίοδο ενισχύεται με επιπλέον λεωφορεία η γραμμή Κιάτο - Πάτρα - Κιάτο. Ειδικότερα, οι επισκέπτες από την Αθήνα μπορούν να επιλέξουν να μετακινηθούν με τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο μέχρι το Κιάτο. Στη συνέχεια να μετεπιβιβαστούν άμεσα στα λεωφορεία της ΗELLENIC TRAIN, με τελικό προορισμό την Πάτρα, γρήγορα, οικονομικά και με ασφάλεια ώστε να παραβρεθούν στη μεγάλη γιορτή του καρναβαλιού. Τέλος, για το τριήμερο της Κ. Δευτέρας έχουν ενεργοποιηθεί έκτακτα δρομολόγια στον Οδοντωτό Σιδηρόδρομο στη γραμμή Διακοπτό - Καλάβρυτα - Διακοπτό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA