Μενού
flerianos
Ιάκωβος Φλεριανός | aegeanews.gr
  • Α-
  • Α+

Ανείπωτη θλίψη προκάλεσε το βράδυ του Σαββάτου (25/2), η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του προέδρου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Κω, Ιάκωβου Φλεριανού, σε ηλικία 62 ετών. Ο ίδιος ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και κατέρρευσε έπειτα από ένα χορό κατά τη διάρκεια εκδήλωσης κοπής της βασιλόπιτας της Ένωσης, στη Λέσχη Αξιωματικών Κω.

Σύμφωνα με το aegeanews.gr, παρόλο που του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο του νησιού, εξέπνευσε έπειτα από λίγα λεπτά, παρά τις προσπάθειες των γιατρών. Ο Ιάκωβος Φλεριανός διετέλεσε διοικητής σε στρατιωτικές μονάδες του νησιού και στη συνέχεια στέλεχος στην τοπική ΕΥΠ. Τα τελευταία χρόνια διετέλεσε μέλος και πρόεδρος στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Κω. Ασχολήθηκε επίσης με τα κοινά ως μέλος της δημοτικής παράταξης Δύναμη Αλλαγής, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και εκπρόσωπος της σε ΔΣ επιτροπών, οργανισμών και επιχειρήσεων του δήμου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA