Συναγερμός έχει σημάνει στην Ευελπίδων, ύστερα από τηλεφώνημα για βόμβα. Εκκενώνονται τα δικαστήρια κι έχει προκληθεί αναστάτωση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άγνωστος τηλεφώνησε στην αστυνομία γύρω στις 13:20 της Τρίτης λέγοντας πως έχει τοποθετηθεί βόμβα.
Άμεσα οι Αρχές εκκένωσαν τα δικαστήρια, ενώ ελέγχουν τον χώρο που το υπέδειξε ο άγνωστος στο τηλεφώνημα για την τοποθέτηση της βόμβας.
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Η μεγάλη αλλαγή που κάνει το OPEN στο πρωινό του Σαββατοκύριακου
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κόξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.