Η υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα συγκλόνισε το πανελλήνιο. Αρκετοί άνθρωποι αποφάσισαν να αφήσουν στους τάφους της Μαλένας και της Ιριδας ζωγραφιές, κουκλάκια αλλά και ποιήματα για τα κοριτσάκια που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Για τα δύο παιδιά έχει ασκηθεί ποινική δίωξη στην Ρούλα Πισπιρίγκου που αυτό το διάστημα δικάζεται κατηγορούμενη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας.
Λούτρινα, ζωγραφιές αλλά και κεριά από τους τάφους της Μαλένας και της Ιριδας στο 1ο νεκροταφείο Ανθούπολης της Πάτρας βρέθηκαν στα σκουπίδια. Σύμφωνα με τον ALPHA στα μνήματα των παιδιών υπάρχουν πλέον ελάχιστα αντικείμενα. Τους τάφους επισκέπτονται μέλη της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου αλλά και ο Μάνος Δασκαλάκης. «Προφανώς είναι ντροπή. Οπως και να έχει άσχετα με το τι συνέβη δικαστικά, πρέπει να σεβόμαστε τη μνήμη όποιου έχει φύγει» είπε πολίτης. Αξιο αναφοράς είναι πως και τον Απρίλιο του 2022 είχαν βρεθεί στα σκουπίδια λούτρινα και σημειώματα από τους τάφους.
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
- Καταγγελία ΟΙΕΛΕ για το homeschooling: «Περίεργη έκρηξη αιτήσεων μαθητών ιδιωτικών σχολείων για κατ’ οίκον διδασκαλία»
- Κρήτη: Πάνω σε ελιά κατέληξε το στρατιωτικό ελικόπτερο - Σώθηκε το πλήρωμα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.