Μενού
paulos-glyxmpourgk
Παύλος Γλύξμπουργκ | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Πολύς ντόρος έχει γίνει γύρω από το όνομα του Παύλου Γλύξμπουργκ και την πρόθεσή του να αποκτήσει σπίτι στην Αθήνα. Ο γιος του πρώην βασιλιά Κωνσταντίνου με αφορμή τον θάνατο του πατέρα του πηγαινοέρχεται ολοένα και περισσότερο το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας και στις επισκέψεις του, ψάχνει και για ακίνητο. Σύμφωνα με το περιβάλλον του, δεν έχει αναθέσει το θέμα σε συνεργάτες του, αλλά το έχει αναλάβει ο ίδιος.

Σύμφωνα με ανθρώπους κοντά στην οικογένεια, ο Παύλος δεν έχει αγοράσει ακίνητο στην Αθήνα και συνεχίζει να βλέπει ο ίδιος ορισμένα από αυτά που έχουν προταθεί από τα μεσιτικά γραφεία. Ο Γλύξμπουργκ δεν έχει αφήσει το θέμα στους στενούς συνεργάτες του και το χειρίζεται ο ίδιος προσωπικά. Είναι δεδομένο πως θέλει να αγοράσει και θα αγοράσει ακίνητο στην Ελλάδα, αλλά αυτό θα γίνει πιθανότατα μέσα στους επόμενους μήνες, αναφέρουν άτομα από τον κύκλο του.

Ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ εξετάζουν μια σειρά από ακίνητα στην Ηρώδου Αττικού, στην Πλάκα αλλά και στα βόρεια προάστια, χωρίς όμως να έχουν καταλήξει. Βάσει του ρεπορτάζ, πρωταρχικό ρόλο παίζουν οι παροχές, τα τετραγωνικά αλλά και τα μέτρα ασφαλείας που θα μπορούν να ληφθούν γύρω από το ακίνητο. «Οι προτάσεις από μεσιτικά γραφεία συνεχίζονται και αξιολογούνται. Δεν υπάρχει κάποια περιοχή στην Αθήνα που να τον ενδιαφέρει αποκλειστικά και μόνο αυτή», περιγράφει το περιβάλλον του Παύλου.

Το τριώροφο με υπόγειο καταφύγιο και θέα την Ακρόπολη

Ανάμεσα στα ακίνητα που έχουν προταθεί είναι και ένα διατηρητέο νεοκλασικό 900 τετραγωνικών με θέα την Ακρόπολη. Εκτείνεται σε τρεις ορόφους, έχει υπόγειο αλλά και ένα καταφύγιο 219 τετραγωνικών στο δεύτερο υπόγειο. Με την τιμή εκκίνησης να βρίσκεται στα 3.700.000 ευρώ. Οι εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν το επόμενο διάστημα και να οριστικοποιηθούν μετά το ερχόμενο Πάσχα στα μέσα του Απρίλη.

«Η Αννα Μαρία και τα περισσότερα μέλη της οικογένειας επιθυμούν να κάνουν Πάσχα στην Ελλάδα. Τα προγράμματα αλλάζουν αλλά η επιθυμία της οικογένειας είναι να περάσουν εκείνες τις μέρες όλοι μαζί στην Ελλάδα» εξηγεί το περιβάλλον του Παύλου στο Live News. Ο Παύλος αναχώρησε από την Ελλάδα την περασμένη Κυριακή. Προηγήθηκε επίσκεψη στο Τατόι με τον αδερφό του Νικόλαο, επιθεώρηση του χώρου και προσκύνημα στο μνήμα του πατέρα τους, με τον 56χρονο να παίρνει στη συνέχεια το αεροπλάνο της επιστροφής για τις ΗΠΑ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA