Μενού
tempi-anastasia
Αναστασία Παπαγγελή | Facebook
  • Α-
  • Α+

Τη μεγαλύτερη τραγωδία στην Ιστορία της βιώνει η κοινότητα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), μετά το δυστύχημα στα Τέμπη. Μέχρι στιγμής 9 φοιτητές της μεγαλύτερης πανεπιστημιακής κοινότητας της Βορείου Ελλάδας έχουν σκοτωθεί ενώ 26 είναι τραυματισμένοι. Τελευταία ταυτοποιήθηκε η 19χρονη Αναστασία Παπαγγελή που φοιτούσε στη Γεωπονική Σχολή. 

Η 19χρονη φοιτήτρια πήγαινε στη Θεσσαλονίκη όπου σπούδαζε στη Γεωπονική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.Η ταυτοποίησή της έγινε μετά από δείγματα DNA. Η Αναστασία με καταγωγή από την Λυκούρια Καλαβρύτων βρισκόταν στο τρίτο βαγόνι, το ίδιο όπου εξέπνευσε και η 23χρονη Ιφιγένεια Μήτσκα

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των Πρυτανικών Αρχών, το ΑΠΘ θρηνεί την απώλεια εννιά φοιτητών του. Παράλληλα, αναφέρεται ότι υπάρχουν 26 φοιτητές του πανεπιστημιακού ιδρύματος ανάμεσα στους τραυματίες. «Θρηνούμε για τους 9 φοιτητές μας που έχασαν τη ζωή τους. Είμαστε δίπλα στους 26 τραυματίες φοιτητές μας. Είμαστε όλοι μας συντετριμμένοι. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την οδύνη μας και όλων των μελών της Πανεπιστημιακής Κοινότητας. Καλό παράδεισο στα παιδιά μας. Συλλυπητήρια και κουράγιο στις οικογένειες και τους δικούς τους ανθρώπους. Καλή ανάρρωση στους τραυματίες», αναφέρει η ανακοίνωση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA