Το πρωί της Κυριακής, 5 Μαρτίου, στις 11:00 αναμένεται να απολογηθεί ο σταθμάρχης που είχε βάρδια την ώρα της φονικής σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη, καθώς ζήτησε και έλαβε νέα προθεσμία. Σύμφωνα με τον συνήγορο του 59χρονου εργαζόμενου στους σιδηροδρόμους «Υπάρχουν νέα στοιχεία στην ανάκριση». Σημειώνεται πως σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία και πρόκληση σωματικών βλαβών κατά συρροή από αμέλεια, αλλά και για διατάραξη συγκοινωνιών.
«Σήμερα έπρεπε να ξεκινήσει η διαδικασία της απολογίας, ωστόσο υπήρχαν μέσα στην ανάκριση νέα στοιχεία, τα οποία δεν είχαμε λάβει γνώση, που μας υποχρέωσαν εξαιτίας της πολύ μεγάλης σοβαρότητάς τους να ζητήσουμε νέα προθεσμία και η ανάκριση θα ξεκινήσει αύριο το πρωί» είπε ο δικηγόρος του σταθμάρχη. «Έπρεπε τα στοιχεία αυτά να χρησιμοποιηθούν και για τον λόγο αυτό ήταν απαραίτητη η λήψη προθεσμίας» συμπλήρωσε.
- Λιποθύμησε γυναίκα στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτομαγιά: Οι περιοχές που θα είναι σαν φθινόπωρο
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.