Σε άντρα ηλικίας 40-50 ετών, και όχι στον Μάριο Παπαγεωργίου, που είχε εξαφανιστεί τον Αύγουστο του 2012, φαίνεται ότι ανήκει το κρανίο που είχε εντοπιστεί σε επιτόπια έρευνα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ». Αυτή η εικόνα προκύπτει από την μέχρι τώρα έρευνα των ειδικών ανθρωπολόγων του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και μετέδωσε το anikolouli.gr.
Οι οπές στο κρανίο δεν προέρχονται από σφαίρα αλλά από χειρουργική επέμβαση που είχε προηγηθεί. Οι οριστικές απαντήσεις για την ταυτότητα του ατόμου στον οποίο ανήκε το κρανίο θα δοθεί από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. μέσω εξέτασης DNA. Τα αποτελέσματα του DNA θα δείξουν με τον πιο απόλυτο τρόπο αν το μακάβριο εύρημα σχετίζεται ή όχι με την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου. Στην περίπτωση που τελικώς το γενετικό δείγμα δεν ταυτοποιηθεί, θα εισαχθεί στην Εθνική Βάση Αγνοουμένων για πιθανή διασταύρωση με άλλες περιπτώσεις εξαφανισμένων.
- Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Φοιτητής απειλεί να πέσει από τον τρίτο όροφο
- Έλληνικό σουβλατζίδικο στο Παρίσι έχει ένα κάπως ερωτικό όνομα
- Μελισσοκόμος εξαπέλυσε σμήνη κατά αστυνομικών για να σώσει καρκινοπαθή φίλο της από την έξωση
- Το άγνωστο guest της Γιαννακοπούλου στο «Λόγω Τιμής» – Όταν μοιραζόταν το ίδιο πλάνο με τον Πυρπασόπουλο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.