Ακόμα ένα συγκλονιστικό βίντεο, δευτερόλεπτα μετά τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη, βλέπει στο φως της δημοσιότητας. Στα εν λόγω πλάνα αποτυπώνεται η απεγνωσμένη προσπάθεια των επιβατών να καλέσουν σε βοήθεια, τον πανικό και τον φόβο. Στο «βάθος» μάλιστα ακούγεται μία κοπέλα να λέει «πονάω, μαμά πονάω», ενώ ένας άντρας που έχει τηλεφωνήσει στις Αρχές αναφέρει τη σύγκρουση των δυο τρένων και τη φωτιά που έχει ξεσπάσει.
«Στον σταθμό της Λάρισας. Δεν μπορώ να καταλάβω, έχουν συνθλιβεί εδώ πέρα. Το ένα τρένο έχει πέσει πάνω στο άλλο. Υπάρχει φωτιά. Όχι τεράστια, αλλά υπάρχει» ακούγεται να λέει, όταν τριγύρω του, ο υπόλοιπος κόσμος φαίνεται να είναι σε πανικό.
Ενας άλλος άντρας φωνάζει «αδειάστε... αδειάστε», προτρέποντας τον κόσμο να αδειάσει τα βαγόνια και να απομακρυνθεί, καθώς με τη φωτιά που είχε ξεσπάσει στα μπροστινά βαγόνια, φοβόντουσαν μη γίνει έκρηξη.
- Πυροβολισμοί σε ΕΦΚΑ: Αυτός είναι ο 89χρονος «πιστολέρο» - Τι ρούχα φορά σύμφωνα με μαρτυρίες
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Η μεγάλη αλλαγή που κάνει το OPEN στο πρωινό του Σαββατοκύριακου
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.