«Έφυγε» από τη ζωή ο δημοσιογράφος Γιώργος Σιώπας. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο Γιώργος Σιώπας άφησε την τελευταία του πνοή ξημερώματα της Κυριακής (12/3), μετά από χρόνια προβλήματα υγείας. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από το αθλητικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ2 στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Στη συνέχεια πέρασε στο ελεύθερο ρεπορτάζ και πολύ σύντομα έγινε αρχισυντάκτης.
Τα τελευταία χρόνια αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το νυχτερινό ακροατήριο των ερτζιανών μέσα από την εκπομπή του «Σιώπα κι άκουσε», που μεταδιδόταν από την ΕΡΑ ΣΠΟΡ. Ο Γιώργος Σιώπας ξεχώριζε για το ήθος, την καλοσύνη, την ευγένεια των τρόπων του, και κυρίως της ψυχής του.
- Η τάπα του Γεραπετρίτη στον Μακάριο, η ανανέωση της ελληνογαλλικής συμφωνίας και το σιωπητήριο της Καρυστιανού
- Φωτεινή Αθερίδου: «Δεν θα ήθελα να είμαι ξανά 25. Όσο πιο μικρή ήμουν, τόσο υπέφερα»
- Σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς στα Ιωάννινα: Άνοιξαν πυρ κατά βίλας - Πληροφορίες και για καταδίωξη
- Βιολάντα: Πολλά τα ερωτήματα μετά τις αποκαλύψεις για πολύμηνη διαρροή προπανίου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.